Hovederne på bloggen

“Vi er historisk afkoblede. Vore menneskerettigheder er blevet abstrakte og uhåndterlige. De nye megalomane »europæiske værdier«, som bannerføres fra Bruxelles, er på længere sigt en trussel mod Europas overlevelse, fordi de strider mod Europas historiske dna, forsøger at udviske både de territoriale og politiske grænser og åbner risikoen for en mere vilkårlig magtudøvelse alt efter, hvordan vindene blæser i lukkede, bureaukratiske og fjerne institutioner som EU eller FN.”

Jalving skriver om, hvordan de oprindelige borgerrettigheder er muteret til noget nær uigenkendelighed, og nu er transmogriffet om til en sær universalistisk religion, der går under navnet “menneskerettigheder”. Læs Jalvings indlæg her:

 

http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mikaeljalving/ECE9149453/menneskerettighederne-er-loebet-loebsk/

ANNONSE

Læs også

Opgøret med Brandes -
Europa efter Europa -
-
Vor postborgerlige tilstand -