Nyt

Danskerne er begyndt at kalde dem for koranklodser. De dukker op som paddehatte i alle hovedstæder i Europa. Nu senest i Nyhavn i København. De er grimme og skæmmer gadebilledet. Men de skal virke betryggende på alle os, som ikke ønsker at afslutte vores liv råt og brutalt ved at blive mejet ned af en formørket muslim, der er ude i en instant-jihad.

Vi har flyttet barrikaderne fra vores landegrænser til vores gader. Men gør det os mere trygge? Kan disse betonklodser standse en lastbil med en morderisk jihadist bag rattet? Denne tyske video som tester forskellige jihadbarrierer giver et nedslående resultat:

Vi har ved flere triste anledninger allerede set, hvor meget skade en jihadist med en trailer kan gøre. Og de lader sig desværre ikke standse af koranklodserne:

Også Jyllands-Posten har konstateret, at koranklodserne ikke virker. Dansk politi siger, at de betonklodser, der er sat op på Strøget ikke er beregnet på at bringe en lastbil til standsning men på at sænke farten:

ANNONSE

Ifølge TV 2 Lorry er der ellers relativt god plads mellem betonklodserne,  som bl.a. er sat op ved Rådhuspladsen og ved Strøget. Faktisk kan to lastbiler passere hinanden. Men politiet har altså meddelt, at klodserne ikke skal holde lastbilerne ude af gaderne, men blot tvinge dem til at sænke farten.

Men hvis en lastbil kommer kørende i høj fart, så vil disse betonklodser ikke kunne få dem tilstrækkelig ned i fart. Testen på videoen viser, at farten ganske vist sænkes lidt, men jeg antager, at der ikke er den store forskel på at blive mejet ned af en en trailer som kommer med 50 km/t som en, der kører 70 km/t.

 

Betonløverne på Drottninggatan ændrede alene retningen på lastbilen:

Hmm. Betongkuler er nok en endnu værre idé.

Visse har fået en personlig hilsen. Disse klodser standser dårligt nok en el-cykel!

ANNONSE

3 svar til “Kan de standse en jihadist i en lastbil?”

 1. Va Sawva siger:

  Ja, betonklodserne er grimme. – Alt, der har med dødskulten at gøre er grimt!
  – Muhamedanere skal være i muhamedanerland.
  Luk grænsen og begynd hjemsendelserne.
  Vi bliver kvalt i menneskerettigheder, humanisme, feminisme og konventioner.

 2. KnudMadsen siger:

  Jeg foreslår, at vi skaffer os af med årsagen til disse hæslige ulykker. Hvis nogen er i tvivl, så er årsagen, muhamedanere, korantilbedere eller hvad man nu vil kalde disse djævelske individer, som vi for vore mange skattepenger forsørger her lige midt iblandt os.

 3. Henrik Skovmand siger:

  Betonklodserne er konstrueret forkert. Betonklodser brugt som HVM har kanter på så de ikke flytter sig nævneværdigt. (Hostile Vehicle Mitigation). Kønne er de måske ikke men kan de redde liv er det vel også det vigtigste. I Danmark har vi klodser der maksimalt flytter sig under halvanden meter ved påkørsel med en hastighed på 100 km i timen af et køretøj på knap 1,5 tons.

  Klodserne bør iøvrigt fæstnes for problemet med HVM er formodentlig kun i sin spæde start fordi man ikke løser de bagved liggende problemer.