Nyt

De otte migranter fra Afrika (to fra Togo og seks fra Ghana) var blandt en gruppe nyankomne til et asylcenter i Kleve i Tyskland. Da bussen ankom til centret, var der mange, der nægtede at forlade bussen.

Asylcentret, som er en tidligere militærlejr, viste sig at have dårlig mobildækning og det brød migranterne sig ikke om. Etter en i bytur i den nærliggende Rees-Haldern den næste dag, gik migranterne med jernstænger løs på vinduer og inventar med i asylcentret, og forsøgte at bryde ind til de ansatte, der havde forskanset sig i et sikkerhedsrum.

Politiet blev tilkaldt og en politimand kom alvorligt til skade, da de forsøgte å få kontrol over migranterne.

En af migranterne skal have været fuld, en anden lettere beruset og de resterende seks var ædru, da politiet testede dem for alkoholpåvirkning.

Disse afrikanske migranter er uden tvivl kommet over Middelhavet for derefter rejse videre til Tyskland. Hvornår var der sidst krig i Ghana? Den største risiko i Ghana er dårlig infrastruktur og transportsikkerhed. Ellers regnes landet som velfungerende og stabilt. Og landet regnes ikke engang længer som et lavindkomstlan, men som et mellemindkomstland.

ANNONSE

Nu må man nøjes med at konstatere, at det i disse “flygtninge” i det mindste blev skuffede over den tyske mobildækning – med det er der sikkert rettet op på nu…..

Daily Mail  Die Welt

ANNONSE

Ét svar til “Afrikanske migranter amok på tysk asylcenter: Var utilfredse med dårlig mobildækning”

  1. KnudMadsen siger:

    Stakkels flygtninge. Vi må til at stramme os an, for at imødekomme disse stakkels flygtninges forventniger.