Hovederne på bloggen

“At et forbud mod drengeomskæring bliver diskuteret seriøst er udtryk for vores materialistiske kultur. Om man er omskåret eller ej er nærmest eventyrligt ligegyldigt sammenlignet med de værdier og den moral, som forældrene pådutter børnene. Vores forældres opdragelse gør os i udpræget grad til de mennesker, vi er. Det vigtige er det, vi har i hovedet. Ikke det, vi har mellem benene.”

Rune Selsing er gået ind i omskæringsdebatten. Han mener at ånd er vigtigere end forhud, at der reelt er tale om et lille, relativt harmløst indgreb, og at de der går op i de medicinske skadevirkninger af omskæring er hysteriske. Omskæring er en symptomdebat på det underliggende problem – islam (uagtet af debatten primært har relateret sig til jødernes omskæring af deres drengebørn, red.), og at vi i stedet skulle se at koncentrere os om de religiøst betingede symboler, som rent faktisk har en opsplittende effekt i vores samfund. S0m f.eks. det muslimske hovedtørklæde.

Læs Selsings indlæg her:

 

 

http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/runeselsing/ECE9394005/det-aandloese-forhudshysteri/

ANNONSE

Mest læst

Al-Araberlingske