Hovederne på bloggen

“Er mangfoldighed så ikke godt? Jo, her får I en nationalkonservativ indrømmelse: Mangfoldighed er fantastisk og diversitet er skønt. Bare den sker på en bund af enshed! Bare den er begrænset. Mangfoldighed gør kun godt, når forskellene i udgangspunktet er små. Ensheden går forud for forskelligheden. Ja, den trumfer forskelligheden. Det er vi så småt ved at indse, men der går desværre nok længe endnu, før vi ophører med at bekæmpe vores ikke spor postmoderne menneskenatur.”

Det er selvindlysende, at det multikulturelle eksperiment er gået helt glat i Europa, skriver Rune Selsing med tanke på den massive muslimske indvandring de seneste årtier. Og multikultur er et angreb på vores frihed, tolerance, lykke og demokrati, fordi disse værdier alle hviler på den bærende forudsætning, at man skal være meget ens for at kunne definere og fastholde disse værdier. Læs Selsings indlæg her:

 

 

http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/runeselsing/ECE9971442/hvorfor-er-multikultur-egentlig-saa-oedelaeggende-for-friheden/

ANNONSE

Mest læst

Den fjerde afmagt

Sådan bryder islam sammen