Hovederne på bloggen

”Det er en indvandrerbande fra Slagelse, som er kendt for at tage rundt til fester. Ikke for at feste, men tilsyneladende med det formål at øve vold mod tilfældige unge mennesker for fornøjelsens skyld.” 

Mørketallet for disse ”episoder” er givetvis højt, eftersom mange ikke tør anmelde volden af frygt for gengældelse fra de psykopatiske indvandrere (man er pr. definition psykopat – uden indlevelsesevne – hvis man overfalder tilfældige, fordi det er ”sjovt”). 

Fænomenet har været kendt længe, i mere end et årti, men politisk korrekte medier har ofte været svært tilbageholdende med at fortælle om det. Allerede i 2006 viste en svensk, sociologisk undersøgelse, at indvandrerdrenge overfalder svenske unge for morskabens og dominansens skyld.”

ANNONSE

Morten Uhrskov skriver om de unge muslimske mænd, der har det som en særlig psykopatisk fornøjelse at tæske løs på danske unge til fester, og han drager en direkte parallel til sex-skandalen fra Rotherham i England, hvor et pakistansk netværk, systematisk voldtog og udlejede sårbare britiske piger til sexovergreb.

Det er i følge Uhrskov en adfærd, der har fået alt for lidt bevågenhed i medierne, og som indtil videre er blevet mødt med at vende den anden kind til. Men det bliver ikke ved med at gå. Civilisationens lag er en tynd fernis, der pludselig kan gennembrydes i civilbefolkningen, hvis myndighederne ikke tager affære og får det stoppet, skriver Uhrskov her:

 

 

http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mortenjensen/ECE9752474/vold-for-fornoejelsens-skyld/

ANNONSE

Ét svar til “Vold for fornøjelsens skyld”

  1. Holger Madsen siger:

    Og den slags skal vi behandle og omtale med respekt?