Nyt

Dansk F9lkeparti lægger frem forslag om at afviste asylsøgere må interneres inden de udvises. Inger Stjøjberg er villig til at se på forslaget.

Afviste asylansøgere skal være frihedsberøvet, indtil de kan sendes hjem med tvang, eller til de frivilligt forlader landet. (…)

Det er selvfølgelig massakren i Berlin der er baggrunden for forslaget. Tyske myndigheder tøvede med at gribe fat i Anis Amri.

 

– Vi mener, at når folk har fået afslag på deres ansøgning, skal de rejse ud. Det nytter ikke noget, at folk, der ikke må være her, render frit rundt. Det er desværre en sikkerhedsrisiko for det danske samfund, siger udlændinge- og integrationsordfører for Dansk Folkeparti Martin Henriksen.

DF vil i øvrig ha forlænget grensekontrollen og give mulighed for at ilægge beboerne på asylcentrene udgangsforbud.
Inger Stjøjberg sier hun er villig til at gå så langt som konventionerne tillader. Måske hun heller burde stille spørgsmål ved konventionerne? Tiden er overmoden.
http://jyllands-posten.dk/politik/ECE9249491/dansk-folkeparti-vil-frihedsberoeve-afviste-asylansoegere/

 

ANNONSE

2 svar til “-Afviste asylsøgere skal interneres”

  1. freespeechforever siger:

    Selvfølgelig skal ikke personer, som har fått avslag, renne omkring. De har ingen rett til fortsatt å befinne seg i Riket, og så får myndighetene ta konsekvensene av det faktum.
    Befriende å lese om danske folkevalgtes mer pragmatiske holdning til asylinstituttet.
    Kan Dansk Folkepartis Martin Henriksen vennligst også gi norske politikere et lynkurs i pragmatikk og konsekvensvurdering? Vær så snill!

  2. Henrik Jørgensen siger:

    Nemlig Martin! Kunne ikke have sagt det bedre selv.

Mest læst

Kina styrer USA

Ofrene er de nye helte