Hovederne på bloggen

Det er ikke meget, man hører til Danmarksdemokraterne, og når man hører noget, er det ikke for det gode.

For nyligt stillede Dansk Folkeparti forslag om, at asylpar med mindreårige piger skal adskilles af hensyn til pigerne. Altså samme politik, som den Inger Støjberg praktiserede og kom i fængsel for. Morten Messerschmidt havde derfor regnet med, at Støjbergs parti ville støtte forslaget, men sådan skulle det ikke gå, idet Danmarksdemokraterne stemte imod. Det opfatter DF’s leder som et kæmpesvigt, og hvem kan fortænke ham i det?

Da der senest skulle uddeles danske statsborgerskaber til hundreder af muslimer, stemte Danmarksdemokraterne for.

Før folketingsvalget høstede Inger Støjberg masser af stemmer uden at præsentere nogen egentlig politik, men folk vidste, hvad de fik, sagde hun.

Men det vidste hendes vælgere tydeligvis ikke. Hvad de fik, var et slattent parti, som ikke adskiller sig fra den dyne af partier, der op til valgene lover en stram udlændingepolitik og efter valgene gør det modsatte.

Halvdelen af Danmarksdemokraternes folketingsgruppe består af afhoppede DF’ere, mange af dem prominente. Hvordan mon de sover om natten?

ANNONSE