Nyt

Venstre-politikeren Mads Fuglede har lovet at hjælpe folketingskollegaen Inger Støjberg, når der skal stemmes om rigsretten mod den tidligere integrationsminister.

 Men opbakningen faldt hurtigt fra hinanden, da Inger Støjberg og Mads Fuglede tirsdag eftermiddag tog plads i folketingssalen.
Klokken har lige passeret klokken 13, da der skal stemmes om et vigtigt forslag, der i sidste ende skal støtte Inger Støjbergs kamp i barnebrudssagen.
Dansk Folkeparti har – med støtte fra Nye Borgerlige – fremsat et forslag om, at alle folketingsmedlemmer skal afgive deres stemme mundtligt, når der skal tages stilling til rigsretssagen mod Inger Støjberg.
Det vil tvinge folketingsmedlemmerne til at melde kulør. Politikerne skal derefter, med tydelig og klar stemme vise, at de går imod Inger Støjberg og kampen mod barnebrude.
Som et slags modangreb på Dansk Folkepartis forslag rejser den socialdemokratiske folketingsformand et forslag om, at man skal fastholde en elektronisk stemmeafgivning, hvor medlemmerne kan nøjes med at trykke på en knap og siden luske hurtigt ud ad bagdøren.
Derfor skal folketinget stemme om, hvorvidt folketingets medlemmer skal nøjes med at afgive elektroniske stemmer – for eller imod rigsretssagen mod Støjberg.
En af Inger Støjbergs faste støtter i Venstres folketingsgruppe er Mads Fuglede, der ofte giver den som islamkritiker i medierne. Venstre-manden afslører hurtigt sit rette ståsted.
Da folketingsmedlemmerne skal stemme om at undgå personlig stemmeafgivning med navneopråb, så skifter Mads Fuglede pludselig holdning.
På den officielle afstemningsskærm i folketingssalen kan man se, at Mads Fuglede trykker på den røde knap og stemmer IMOD den elektroniske stemmeafgivning (og dermed støtter Dansk Folkepartis forslag, red.).
Få øjeblikke efter skifter Mads Fuglede mening, og han trykker nu på den grønne afstemningsknap. Nu er Venstre-politikeren FOR den elektroniske stemmeafgivning.
Mads Fuglede vender ryggen til Dansk Folkeparti, Nye Borgerlige og ikke mindst sin tidligere kampfælle Inger Støjberg.
Mads Fuglede tror, at han ubemærket kan ændre mening og trykke på en anden afstemningsknap – men han er afsløret som en politisk vendekåbe.
Da dagen oprandt, skiftede Mads Fuglede pludselig side og dolkede partikollegaen Inger Støjberg i ryggen.
Alt tyder på, at Inger Støjbergs sande venner skal findes i folketingsgrupperne hos Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige.
Mads Fuglede har vist sig som en levebrødspolitiker.

Se også
Socialdemokraten, der flygtede, da multikulturen bankede på hans dør

ANNONSE