Hovederne på bloggen

“Tørning argumenterer for, at det er egohumanisterne, der med deres anti-kommunikation har drænet  samfundsdebatten om såvel indvandring og kulturspørgsmål, men også om uddannelse og mange andre emner. Han beskriver endvidere, hvordan egohumanisterne har haft held til at montere en stribe tabuer ved hjælp af deres social censur. Egohumanisterne har ved hjælp af udskamning og tabuisering forhindret, at danskerne har kunnet forholde sig rationelt til folkevandringerne.”

Mikael Jalving har læst en e-bog af Kristian Tørning, der definerer en særlig gruppe “ego-humanister”  –  en løs heterogen gruppe af etniske danskere, der er illoyale over for det danske folk og tanken om Danmark som en selvstændig nation.

Læs Mikael Jalvings indlæg her:

 

http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mikaeljalving/ECE9236998/retten-til-ikke-at-vaere-saa-forbandet-hellig/

ANNONSE

Mest læst

De blev til monstre

Manifest i en mørk tid