Hovederne på bloggen

“Trygge som spædbørn sover de videre, de rødgrønne og liberale københavnerpartier. Mere indvandring og mere kaos. Fra lygtepælene tilsmiler de os, de glade ansigter fra en hel palet af politiske partier med enslydende slogans om sammenhold, mindre stress, færre dieselbiler og flere pædagoger, og partier og kandidater er stort set lige grønne og røde og tolerante. Selv de Konservative ligner noget fra en planteskole eller et afdansningsbal. Vælg selv.”

Mikael Jalving har med en blanding af vrede og vantro noteret sig, at på trods af, at København slås med eskalerende problemer med bandekriminalitet og stadigt flere tegn på, at grupper af muslimer overtager eller blander sig i offentlig myndighed – så bliver det ignoreret af de etablerede partier en bloc. De synes langt mere optaget af nye cykelstier og øko-mad i daginstitutionerne. Det er intet mindre end en skandale, at ingen af de etablerede partier på Københavns Rådhus – ikke engang Dansk Folkeparti – synes at tage den muslimske indvandring og gradvise overtagelse af vores samfund alvorligt. Læs Jalvings indlæg her

 

http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mikaeljalving/ECE10033297/kommunalvalgets-50-nuancer-af-pink/

ANNONSE