Nyt

Lørdag markerede Lars Vilks Komiteen årsdagen for terrorangrebet mod Krudttønden med en konference på Christiansborg om kunst og ytringsfrihed. Vært for arrangementet var Mai Mercado fra De Konservative.

Repræsentanter for engelske Passion for Freedom fik overrakt Lars Vilks Komiteens pris for at have gjort en indsats for ytringsfriheden, og Agnieszka Kolek, kunstkurator og bestyrelsesmedlem i gruppen deltog i en paneldebat under overskriften: Hvordan forsvarer vi bedst kunstneres ret til ytringsfrihed?

Øvrige paneldeltagere var Peter Batkin (tidl. direktør for auktionshuset Sotheby’s), kunstner Uwe Max Jensen og naturligvis Lars Vilks. Ordstyrer for debatten var Mikael Jalving. Mere om arrangementet her.

Billeder fra Snaphanen.dk

ANNONSE

Mest læst

De blev til monstre

Manifest i en mørk tid