Hovederne på bloggen

“Er du først dømt populist, kan du godt skyde en hvid pil efter at blive til noget, thi da er du ikke stort bedre end de ”brune rotter” i vores kære naboland, hvor den såkaldte kulturelite selv gør, hvad den beskylder andre for, dvs. udelukker dem fra den offentlige samtale i moralens navn.”

Mikael Jalving blogger om betydningen af populisme – og populismens betydning. Dette på baggrund af depraveringen af den svenske debat, der i disse dage når nye dybder, efter bl.a. generalsekretæren for det svenske advokatsamfund og en skribent i Expressen kaldte kritikere af den svenske indvandringspolitik for “brune rotter”, der skulle bekæmpes “med gift”.

Mikael Jalvings blogindlæg kan læses her:

http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mikaeljalving/ECE9074142/hvem-er-egentlig-ekstremister/

ANNONSE