Hovederne på bloggen“Er du først dømt populist, kan du godt skyde en hvid pil efter at blive til noget, thi da er du ikke stort bedre end de ”brune rotter” i vores kære naboland, hvor den såkaldte kulturelite selv gør, hvad den beskylder andre for, dvs. udelukker dem fra den offentlige samtale i moralens navn.”

Mikael Jalving blogger om betydningen af populisme – og populismens betydning. Dette på baggrund af depraveringen af den svenske debat, der i disse dage når nye dybder, efter bl.a. generalsekretæren for det svenske advokatsamfund og en skribent i Expressen kaldte kritikere af den svenske indvandringspolitik for “brune rotter”, der skulle bekæmpes “med gift”.

Mikael Jalvings blogindlæg kan læses her:

http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mikaeljalving/ECE9074142/hvem-er-egentlig-ekstremister/

ANNONSE
Donationer til document.dk motas med tak :-)