Kopierede/fra hoften

Debatredaktør Palle Weis har grebet ind og slettet et indlæg af Mikael Jalving, hvor han siger at indvandringen er en meget større trussel mod Danmark end corona-epidemien og at man ikke må miste sansen for proportionerne.

Weis hæfter sig ved en detalje: Jalving skrev at coronaen ikke er specielt værre end en almindelig influenza. Det synes Weis blev for meget, det kunne avisen ikke have siddende på sig. Som om det har nogen som helst betydning om det passer eller ej.

Jalving skriver en mening, ikke videnskab. Læserne overvældes af stof om coronaen. Der er ingen risiko for at nogen bilder sig ind, at den ikke er farlig.

Weis´ indgriben er et dårlig skjult holdningsindgreb. Medierne er ved at gribes af corona-hysteri. Den, der vover at bestride truslen og kobler den til islam, begår en majestætsfornærmelse.

Jalving burde have holdt fast.

Jyllands-Posten afslører sig selv som en tarvelig avis.

ANNONSE