Hovederne på bloggen

“Vore politikere, selv de såkaldt borgerlige, som nu f.eks. dem fra Venstre, er fanget i samme boble: Det skal nok gå, frygten for islam er overdrevet. Vi forhandler og mikrolovgiver os stille og roligt ud af problemerne, og se nu bare den flotte kage på Facebook! Tillykke, Inger! På spørgsmålet om, hvor mange flødeskumskager politikere vil diske op med på de sociale medier, før de æder deres egne ord, er jeg nødt til at svare flere, end nogen konditor tør drømme om. Alvoren er end ikke begyndt at dæmre.”

Hvis eliten og Journalistisk venstreparti mener at kunne tolke det derhen, at valget i Holland var et nederlag for Wilders og at befolkningerne i Europa ikke bekymrer sig om den stigende islamisering – så må de tro om igen, skriver Jalving. Og han underbygger det med at citere fra den undersøgelse, der viser, at to ud af tre danskere vil begrænse den muslimske indvandring til landet.

Og selvfølgelig vil de det, for de socio-økonomiske konsekvenser af den massive muslimske indvandring er allerede slået igennem og vil bare vokse de kommende år. Det vil især gå ud over vores børn og børnebørn, og det er spørgsmålet, om den etnisk-kulturelle del af danskerne om føje år overhovedet vil udgøre et tilstrækkeligt antal til at kunne stemme islamiseringen ud.

ANNONSE

Læs Jalvings indlæg her:

 

http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mikaeljalving/ECE9439409/nederlag-i-nederland-men-for-hvem/

ANNONSE

Ét svar til “Nederlag i Nederland – men for hvem?”

  1. Ole Siggaard-Andersen siger:

    Kære Mikael. Du er altid utroligt velformuleret. Men læser de ansvarlige politikere Dine advarsler; jeg tvivler.