Kopierede/fra hoften

I seneste blogpost nævner Mikael Jalving en analyse af Socialdemokraternes udlændingepolitik under Mette Frederiksen, og den er værd at citere her på siden. Cand.mag. Christian Foldager kommenterer i Berlingske – Socialdemokratiets udlændinge politik er et kæmpe blufnummer (kræver login).

“… I 2020 havde vi således historisk lave asyltal, men alligevel indvandrede 13.481 udlændinge fra ikkevestlige lande til Danmark. Det er flere end noget år mellem 1983 og 1994.

Sandheden er med andre ord den, at regeringen med eller uden asyllejre i tredjelande aldrig vil kunne få fuld kontrol over tilstrømningen fra ikkevestlige lande inden for konventionernes ramme. …

Tilbage står det faktum, at socialdemokraternes politik ikke fuldt ud kan gennemføres inden for rammerne af konventionerne. Og det ved de med al sandsynlighed også godt. Det er ganske enkelt et kæmpe blufnummer.

Kontrollen med den ikkevestlige indvandring kan kun genvindes ved at træde ud af konventionerne og ændre den lovgivning, der giver hele verden rettigheder i Danmark. Men det vil socialdemokraterne ikke. De har så at sige overtaget populismens retorik, men ikke populismens politik.

 

ANNONSE

Mest læst