Nyt

7784343-til-bt-lars-hedegaard

Østre Landsret har i dag stadfæstet Frederiksberg Rets dom, der idømte Lars Hedegaard en bøde på 10.000 kr. for at bryde navneforbuddet og nævne sin attentatmand ved navn.

Dermed knæsætter landsretten en dom, der formelt er efter bogen, men som reelt er helt forkert og dybt krænkende for retsbevidstheden: At straffe offeret for at udpege sin gerningsmand hører ingen steder hjemme i en retsstat, og det er ubegribeligt for almindelige mennesker, at der overhovedet er blevet nedlagt navneforbud i denne sag – og endnu mere: at ingen dommer har følt sig kaldet til at ophæve det.

Østre Landsret udsender senere i dag en pressemeddelelse.

ANNONSE
Donationer til document.dk motas med tak :-)
 • Slik reduserer domstolens troverdighet i folket.

 • Jarl Meland

  Du tror folk vil ha flere bøter? Luringen 🙂

 • Tor Einar Nilsen

  Har de blivet helt gale?

 • Profet1

  Latterlig.

 • extraterrestre

  Og denne kulturen som jo tydelig viser på så mange vis, RÅTNER opp innenfra, eller er styresmaktene utsatt for et hjerne ødeleggende VIRUS.Hvor lenge orker vi å forsvare dette RÅTNE “byggverket” som vårt DEMOKRATI har blitt?