Nyt

Torsdag blev 36-årige Mahmoud Rabea (tidligere medlem af banden Brothas) idømt 40 dages fængsel for at have truet en dommer på livet i Retten i Glostrup. Fredag tilkendte dommerne i Østre Landsret Mahmoud Rabea en forhøjet erstatning, fordi han sad uskyldigt varetægtsfængslet i 178 dage for medvirken til terroristen Omar El-Husseins terrorangreb i København i februar 2015. Østre Landsret fordoblede den normale erstatning, fordi han var tiltalt for terrorisme. Den skattefri erstatning er på 523.200 kroner plus renter. Læs Ekstra Bladet.

Mahmoud Rabea blev frikendt for terrorisme. Men han bistod Omar El-Hussein. Mahmoud Rabea købte en skuldertaske til Omar El-Hussein. En skuldertaske, som Omar El-Hussein havde på ved angrebet på synagogen, hvor den jødiske vagt Dan Uzan blev skudt på klos hold af El-Hussein.

Se også Nepotisme på Danmarks Radio: Tv-vært Jens Olaf Jersild ‘s søn August Olaf Jersild scorer eftertragtet praktikplads på DR

ANNONSE