Nyt

Imam Hajj Saaed i Heimdalsgade-moskéen, 13. februar 2015

Tilbage i 2016 fik pensioneret fotograf Ole Flemming Nielsen en dom for racisme, fordi han på Facebook 2,5 år tidligere havde skrevet, at “Ideologien Islam er fuldt ud lige så afskyvækkende, modbydelig, undertrykkende og menneskefjendsk som Nazismen”. Han ankede dommen, og blev frikendt i Østre Landsret.

Ole Flemming Nielsen skriver på Facebook, at samme dag som han blev dømt ved byretten i Helsingør, besluttede statsadvokat Lise-Lotte Nilas, at der ikke skulle rejses tiltale mod imam Hajj Saeed, der efter en fredagsbøn i Heimdalsgade-moskeen var blevet politianmeldt for at have opfordret til drab på jøder. Selvsamme statsadvokat, der besluttede sig for at rejse tiltale mod Ole Flemming Nielsen. Fru Justitia er ikke blind for politiske implikationer.

“Blot et døgn før den 22-årige Omar El Husseins attentat i København, opfordrede en imam på Nørrebro til direkte krig mod jøder. … Prædiken fandt sted over middag fredag den 13. februar for fulde sale i moskeen Masjid Al-Faruq på Heimdalsgade på Nørrebro – kun omkring hundrede meter fra Mjølnerparken, som Omar El Hussein har haft en tilknytning til, og hvor han søgte tilflugt mellem de to attentater.” (BT, 2015)

 

ANNONSE