Nyt

 

En muslimsk vagt, der er ansat ved Østre Landsret, kommer med en opsang til islamkritiske Facebookbrugere:

“Hvis I stoppede med at se spøgelser allevegne, samt var så paranoide,” raser Mikail Aktas.

Det er alvorlige beskyldninger, som tyrkiske Mikail Aktas kommer med. En paranoid psykose er en alvorlig sindssygdom, hvor man blandt andet oplever vrangforestillinger. Det vil sige, at den psykisk sårbare patient oplever aspekter af verden markant anderledes, end raske mennesker gør.

Hvis man som dansker er kritisk indstillet over for lovreligionen islam, så er man ifølge en tyrkisk muslim at regne som psykisk syg. Mikail Aktas er våbentrænet i det danske forsvar, og han bekender sig til koranens lovtekster.

Den tyrkiske mand har arbejdet som vagtmand under domstolene ved Østre Landsret siden foråret 2020. Inden den korantro Mikail Aktas begyndte i det magtfulde vagtjob hos Østre Landsret, arbejdede han som parkeringsvagt og dørmand.

ANNONSE

Shariavagten Mikail Aktas taler flydende tyrkisk og kurdisk. Han stammer fra den tyrkiske by Cihanbeyli, der ligger i Konya-provinsen. Netop herfra er der migreret voldsomme mængder af tyrkiske statsborgere til Velfærdsdanmark.

“Hvad er der med det der sharia konstant,” raser den tyrkiske muslim på Facebook.

Først var der shariavagter på Københavns Rådhusplads – nu er det muslimske vagtkorps også indtrådt hos de danske domstole.

Allah er stor i Østre Landsret.

ANNONSE