Kopierede/fra hoften

Filmmageren Ole Christian Madsen er en magtfuld kransekagefigur i det danske filmmiljø.

Men magtens ambitioner rækker videre endnu. Ole Christian Madsen advokerer i Facebookgruppen ‘Fri debat’ for, at undertegnede fortsat skal være udelukket af Fri debat til trods for, at gruppens medlemmer ofte diskuterer undertegnede.

Facebookgruppen ‘Fri debat’, der har flere tusinde medlemmer, er skabt som et debatmiljø, der skal styrke og mangfoldiggøre ytringsfriheden i Danmark.

Desværre ser de elitære kulturmagthavere ytringsfrihed og demokratisk debat som envejskommunikation, hvor kun de ‘rigtige meninger’ må se dagens lys.

Filminstruktøren Ole Christian Madsen kalder undertegnede ‘Danmarks værste troll’ – en såkaldt ‘internettrold’, der ødelægger stemningen omkring det kulturradikale holdningsparnas. At omtale undertegnede som en troll er tendentiøst, da jeg meget sjældent deltager i debatter på Facebook udover på mine egne sider.

Den censurkrævende Ole Christian Madsen er kendt for en række storfilm. Blandt andet Anden Verdenskrig-dramaet ‘Flammen og Citronen’.

Men den kasketbærende filminstruktør har også siddet i instruktørstolen i forbindelse med Danmarks Radios tv-serier Rejseholdet, Taxa og Edderkoppen.

Ole Christian Madsen har det bedst med at høre sine egne holdninger. Bare danskerne klapper hælene sammen og betaler hans løn gennem licenspengene og filmstøttemidlerne, er han glad og fro.

ANNONSE

***

I forbindelse med Ole Christian Madsens seneste film, der beskriver terrorangrebet mod Lars Vilks Komiteen ‘s debatmøde i Krudttønden, vakte filminstruktøren opsigt, da han havde svært ved at tage afstand fra Islamisk Stat-terroristen Omar El-Hussein.

Se også
Hvem skal spille Helle Merete Brix i film om terrorangrebet på Lars Vilks Komiteen?

ANNONSE