Nyt

Lars Vilks Komiteen inviterer 11. mars til sin årlige konference og spørger, hvor kunsten går hen, når nationalgrænserne udhules eller kommer under pres. Kan kunsten samle os – eller deler den os yderligere? Hvad er kunstens eksistensberettigelse i dag – er den identitetspolitisk, universel eller irrelevant? Er det rigtigt, at æstetik og kunst i stedse højre grad ideologiseres? Vis mig din ideologi, og jeg skal fortælle dig, hvordan du ser på æstetik, kunst og ytringsfrihed.

Kunstens rolle i folkevandringens, virtualitetens og terrorens tid

Vi har sammen med den svenske kunstner og kunstteoretiker Lars Vilks inviteret tre skarpe iagttagere fra tre nordiske lande og sat dem stævne i hjertet af København. Efter diskussionen uddeles årets ytringsfrihedspris til en værdig person. Navnet er hemmeligt, men konferencen er til gengæld åben for offentligheden og gratis mod tilmelding efter først-til-mølle-princippet.

Kom til LARS VILKS KOMITEENS ÅRLIGE YTRINGSFRIHEDSKONFERENCE

  1. marts i Landstingssalen, Christiansborg, kl. 13-16

 

PROGRAM

12.30 Registrering og kontrol ved Folketingets indgang

13.00 Intro og oplæg efterfulgt af pause og debat

15.30 Uddeling af komiteens Ytringsfrihedspris

15.50 Afrunding

TALERE

Hilde Sandvik, norsk journalist, chefredaktør for og grundlægger af Broen.xyz

Hans Hauge, dansk litterat og forfatter, Aarhus Universitet, aktuel med ny bog om Martin Heidegger

Jon Eirik Lundberg, norskfødt kunstformidler og politisk filosof

Lars Vilks, svensk kunstner og kunstkritiker

Moderator: Mikael Jalving

TILMELDING

Deltagelse er gratis. Send mail til lars.vilks.komiteen@gmail.com med angivelse af navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Du er tilmeldt, når du har modtaget et svar som kvittering. Du bedes medbringe personlig ID ved indgangen af sikkerhedsmæssige grunde. Samme forholdsregler gælder presse og medier.

ANNONSE

 

https://larsvilks.com/2017/02/06/hvor-gaar-kunsten-hen/

ANNONSE