Nyt

Onsdag aften sendte DR1 dokumentaren Jeg blev voldtaget, der fortæller historien om den decemberdag i 2011, hvor 20-årige Stine Søholt blev voldtaget af tre mænd efter en julefrokost i Skanderborg. Hun er meget beruset, og får et lift af tre udlændinge på 16, 17 og 18 år der kører rundt i en stjålet bil. Mindst to af de tre har sex med hende, og afslutningsvis stjæler de hendes iphone og bilnøgler. Hun melder det til politiet, der senere finder de tre og bilen.

Stine hævder at hun er blevet voldtaget af de tre, der omvendt hævder at hun gjorde det frivilligt. Blandt andet dokumenteret med en mobilvideo.

Selvom flere ting taler for, at det vitterlig var voldtægt (eksempelvis at hun ikke havde fjernet tamponen før sex), så mente politiet ikke at sagen ville holde i retten. Først da hun klagede, foretog politiet en bekræftende DNA-test, men det lykkedes alligevel kun af få en af de tre sigtet og dømt. Han blev sidste år frikendt i Landsretten, og sagen er således afsluttet. Hun føler sig voldtaget, men det er ord mod ord.

Det nævnes ikke i udsendelsen at det drejede sig om indvandrere, men rekonstruktionen viste dog udenlandske mænd. Et citat fra dokumentaren der kan ses på DR.dk/TV

“Inde i den her bil er der tre unge mænd, som jeg ikke kender. Altså, de voldtager mig. På skift. … Jeg spørger hvad det er der sker, og så er der en af dem der siger, at de bare skal have noget fisse. Og så siger de til mig, at jeg skal gøre min kæft og gøre hvad der bliver sagt. For ellers så kommer jeg aldrig hjem. Jeg er bange for at dø.” (Stine Søholt)

ANNONSE