Nyt

Radikale Rabih Azad-Ahmad kræver respekt overfor Islam, Århus, 18. september 2012

Der er stemmer i islam, og radikale Rabih Azad-Ahmad kender sin besøgstid. Hvor han i 2012 demonstrerede med shia-islamister imod respektløshed mod ‘vores profet’, så foreslår han nu at Århus hylder Yahya Hassan, der sidste år blev kendt skyldig i 42 anklagepunkter. Det drejer sig bl.a. om vold, trusler, hærværk og blufærdighedskrænkelse.

Få måneder efter Azad-Ahmads tale udgav Yahya Hassan sin meget omtalte digtsamling, der blandt andet indeholdt ‘Langdigt’ med dette markante vers, der satte islam til debat: “Jeg pisser på Allah og hans sendebud…”

– Vi bør hylde en af Danmarks dygtigste i nyere tid ved at opkalde en vej efter ham. Yahya var en markant stemme i byen, som vi er mange, der kommer til at savne. Han viste, hvordan kulturen kan sætte vigtige samfundsemner som velfærdssamfundet og integration til debat, siger rådmanden.” (TV2 Østjylland, 5. maj 2020)

Tre Yahya Hassan-citater fra ældre post.

“Jeg pisser på Allah og hans sendebud, og på hans alle mulige uduelige disciple.” (2013)

“Jeg ikke ved ikke hvorfor han kører den der idiot-retorik som alle de sure arabere de kører. … tag ud til hvilken som helst ghetto, tag til Gellerup, tag til Trillegården, tag til Nørrebro, tag til Tingbjerg, så ved du hvordan tingene hænger sammen. Alle sælger hash, alle stjæler, alle hæler.” (2014)

“Hizb ut-Tahrir er… et segnende segment, en vabel eller en vorte i samfundet, som er blevet skånet for lægens kniv…” (2015)

 

ANNONSE

Mest læst

Donald Trump er manden

Bidens store bagslag