Nyt

Collage: Se update øverst; Fotos: Tumblr mv.)

Opdate. BT har opdateret den citerede artikel, og det fremgår nu at ingen blev anholdt. Hvorvidt den nævnte var manden der forsøgte at kravle op på scenen, uden at blive at blive anholdt, fremgår ikke af opdateringen. Jeg beklager. Herunder den oprindelige artikel.

Jeg så det på TV2 News, og Mette Frederiksen var synligt berørt. Hun klarede situationen værdigt, og tog efterfølgende afstand fra den yderste venstrefløj. Jeg har flere gange skrevet om 3F-kommunisterne i BJMF (I, II, III), der for et par måneder siden lagde lokaler til en ‘Antifascistisk konference’ med Revolutionære Antifascister som medarrangør. Fra Enhedslistens kommunister til gadekrigerne er der kort afstand. 8-10 store fadøl, cirka.

Personen der forsøgte at afbryde Mette Frederiksens tale må ifølge det oplyste være Louis M. Jacobsen, folketingskandidat for Enhedslisten, bestyrelsesmedlem i Murersvendenes Brancheklub og 3F-BJMF samt blogger hos Jyllands-Posten. Fra BT – Uro i Fælledparken: Unge piger i gråd.

ANNONSE

“B.T.s medarbejder stod i flokken foran scenen få meter fra det sted, hvor slagsmålet opstod. Hvor alt åndede fred og ro i det blide solskin en halv time tidligere, blev stemningen ondskabsfuld øjeblikkelig, da Mette Frederiksen gik på scenen.

DSU’ere, der forsøgte at synge den sædvanlige sang om at ‘vi skal have en so-cial-demokatisk regering igen’ blev hurtigt overdøvet, og der blev klaustrofobisk i flokken foran scenen, hvor nogle unge altså blev slået og presset.

Nogle af dem, der uddelte slag og skubbede, var fagforeningsfolk fra Bygge- Jord- og Miljøarbejdernes Fagforening fra 3Fs byggegruppe. Mange af dem er ræverøde kommunister. Derudover var der også antifascister og anarkister i blandt,’ siger Frederik Vad Nielsen.

En person blev arresteret, da han forsøgte at komme op på scenen under Mette Frederiksens tale. Han er ifølge B.T.’s oplysninger bestyrelsesmedlem i Murersvendens brancheklub og folketingskandidat for Enhedslisten.

ANNONSE

Mest læst

Donald Trump er manden

Bidens store bagslag