Kopierede/fra hoften

Venstreradikale demonstrerer imod TFS-arrangement på Christiansborg, 27. februar 2020; Foto: FB

Torsdag aften afholdt Trykkefrihedsselskabet debatmøde med og om Generation Identitær på Christiansborg, og lige her i parlamentarismens øje, er det umuligt at stoppe politiske arrangementer. De prøvede naturligvis alligevel. Konfront.dk livebloggede om politiets tilstedeværelse, og her kunne de så i 3. person berette om egen vold: ‘Der kastes med flasker mod fascister’. Bemærk video-interviewet med ‘Harald’ fra ‘Revolutionære Antifascister’, der forlader samtalen, da journalist Maya Tekeli spørger ind til forsamlingsfriheden.

Fra Ekstra Bladet – Tre demonstrationer forstyrrer debatmøde på Christiansborg.

“Generation Identitær skal sammen med Trykkefrihedsselskabet afholde et debatmøde på Christiansborg torsdag eftermiddag fra 18-21. I den forbindelse er der planlagt to antifascistiske demonstrationer foran Christiansborg ved paneldeltagernes ankomst…

Det sker, fordi en repræsentant fra den danske gren af bevægelsen Generation Identitær vil være paneldeltager i debatmødet under titlen ‘Hvem er Generation Identitær?’. …

Revolutionære Antifascister samler sig ved Finansministeriet og vil ifølge beskrivelsen af demonstrationen på Facebook lave larm og forstyrre paneldeltagerne med fløjter, når de ankommer. Det var Revolutionære Antifascister, der truede med at blokere Vartov og dermed blev årsag til, at debatmødet rykkede ind på Christiansborg.

Collage: Venstreradikale kaster flasker efter deltagere på vej ind; Foto: Video, screencap

“Jeg deltager i al beskedenhed i panelet, hvor vi skal diskutere, hvad Generation Identitær er for en størrelse. Det ser jeg frem til. I mellemtiden står den yderste venstrefløjs udskud udenfor og ville have brugt magt til at forhindre debatten, hvis den kunne. Man kender nykommunisme på travet. Massemord er altid endestationen, når vi taler om kommunister som dem, der skriger på torsdag.“ (Morten Uhrskov Jensen, 25. februar 2020)

ANNONSE