Kopierede/fra hoften

Et forældrepar er blevet dræbt, to børn er lagt i respirator med lårbensbrud og bækkenbrud. De to børn på 10 og 14 år er nu forældreløse.

Politiet mener, at en 24-årig indvandrer har kørt om kap med sin 33-årige ven i en vanvidskørsel, der koster to forældre livet og invaliderer deres børn.

Hvem står bag? Lad os se på fakta.

 Den 24-årige fængslede er af “anden etnisk herkomst end dansk”. Han har sort og mørkt hår, der er kortklippet i siderne. Han har mørkt fuldskæg. I retten er han iført helt sort tøj.

En typisk mellemøstlig eller østafrikansk fremtoning.

Den 24-årige bor sammen med sin mor og søster. Det er ikke unormalt, at ældre og unge generationer bor under samme tag, når det kommer til indvandrerfamilier med baggrund i Stormellemøsten eller Afrika.

“Han er min ven,” udtaler den 24-årige indvandrer om den 33-årige mand, der torpederede en bil, dræbte to forældre og sendte deres børn i respirator.

Den 24-årige indvandrer er sigtet for at være flygtet fra gerningsstedet, og han har nægtet at hjælpe mennesker i livsfare.

Den 24-årige migrant kører i en sort BMW. Et tysk lukusbilmærke, der er meget populært i indvandrerkredse.

Indvandreren er indtil videre fængslet i 10 dage.

 Den 33-årige vanvidsbilist, der dræbte og invaliderede sine ofre, er afgået ved døden.

Den 33-åriges etnicitet er mørkelagt af pressen, domstolen og myndighederne. Alene denne fremgangsmåde antyder, at der er tale om en ikke-vestlig etnicitet.

Der er en stor berøringsangst for at kommunikere om de negative konsekvenser, som danskerne lider under i forbindelse med indvandringen fra muslimske lande.

Nogle oplysninger peger på, at den 33-årige vanvidsbilist er af “anden etnisk herkomst end dansk” – ligesom den 24-årige.

I grundlovsforhøret møder flere brødre op fra den 33-åriges familie. Den ene bror udtaler sig på vegne af flere familiemedlemmer og erklærer, at familien er efterladt “uden bror og søn”.

ANNONSE

To brødre til den 33-årige bruger udtrykkene “vi” og “os” om deres familie. Det henleder tankerne på en klan-agtig familiestruktur, som man kender fra muslimske miljøer.

I parallelsamfundene er det normalt, at familieklaner med muslimske rødder anser sig selv som en sammenkædet enhed, hvor familiemedlemmer står til regnskab for eksempelvis hinandens ære.

Det er ikke udbredt i danske familier, at slægtninge bruger ordene “vi” og “os” om deres familiære grundlag. Mange danskere anser, trods et slægtskab, sig selv som individer med udbredt selvstændighed.

Det ligger ydermere fast, at den 24-årige indvandrer, der er blevet fængslet for vanvidskørsel i forbindelse med forælderdrabene, prøver at kontakte den 33-åriges bror, da han stadig er på gerningsstedet.

Broren til den 33-årige spiller altså en central rolle i sagen om vanvidsbilisme. Broren er den første, den 24-årige kontakter i en ulykkessituation.

Den 33-årige kører i en hvid BMW på gerningstidspunktet. Et luksusbilmærke, der er særdeles udbredt i indvandrermiljøer.

*

Selvom politiet, dommeren og de danske medier i bred forening har mørkelagt sagen om forælderdrab og børn i respirator, peger alt på, at den bagvedliggende årsag til miseren er den vanvidsindvandring, som danske politikere har tvunget ned over den danske befolkning.

Ifølge en sædvanligvis troværdig kilde er den afdøde vanvidsbilist en udlænding fra det sædvanlige segment. Der er muligvis navneforbud i sagen, så det er ikke muligt at nævne (trafik)drabsmandens navn, hvilket i sig selv er en forbrydelse begået af retten i Hillerød mod danskerne.

ANNONSE