Nyt

Det er ikke hver dag, at man ser et dansk folketingsmedlem lovprise unge mænd, der står bag vanvidskørsel.

Partilederen Sikandar Siddique fra partiet Frie Grønne er undtagelsen.

Det pakistanske folketingsmedlem sender islamiske hilsner til tre arabiske indvandrere, der er involveret i en voldsom fartulykke i Odense.

Fredag aften kommer en mørk BMW kørende med høj fart i det centrale Odense, hvor fartbegrænsningen er 50 km/t.

Bilen med de tre 21-årige mænd skrider ud og rammer en lygtepæl. Bilen fortsætter direkte ind i et hus, hvor muren vælter. BMW’en krølles sammen til ukendelighed.

Iranske Mohammed Hussein og irakiske Mohammed Al Ammari dør som følge af den voldsomme vanvidskørsel. Irakiske Mohamad Assadi er efterfølgende i en meget kritisk tilstand.

Fyns Politi mistænker hurtigt, at dødulykken er forårsaget af for høj fart.

Sikandar Siddique sender islamiske lovprisninger til de tre medmuslimer i timerne efter dødsulykken:

“Vi tilhører Allah, og ham vender vi tilbage til,” skriver Sikandar Siddique på arabisk.

Ordene falder i en muslimsk Facebookgruppe, hvor Sikandar Siddique forsøger at samle opbakning til sit ny venstreekstreme parti, hvor islam spiller en hovedrolle.

Den pakistanske folketingspolitiker lovpriser tre muslimske indvandrere, der i en rus af vanvidskørsel smadrer en ejendom midt i Odense.

Det er kontroversielt, at Sikandar Siddique ikke tager klar og tydelig afstand fra vanvidskørsel og dominansadfærd i trafikken.

Det er et mirakel, at ingen uskyldige bliver dræbt eller kvæstet ved den voldsomme dødskørsel fredag aften i et tæt befolket område.

Dette viser, at de tætte bånd mellem muslimer kommer før alt andet. Selv sund fornuft.

Vanvidskørsel i de muslimske parallelsamfund har været på den politiske dagsorden flere gange. Unge indvandrermænd udviser faretruende adfærd bag rattet og udsætter danskerne for livsfarlige situationer.

Et af de mere kendte eksempler er fra sommeren 2019, hvor en 25-årig indvandrer dræber en dansk politibetjent på Langebro i København. Migranten torpederer betjenten med høj fart i sin leasede muskelbil og flygter fra skadestedet.

Da de naive myndigheder sætter vanvidsbilisten på fri fod igen, kvitterer han ved at køre spritkørsel og lave flere hastighedsovertrædelser.

Sikandar Siddique ignorer disse forhold i de muslimske parallelsamfund og sender i stedet religiøs opbakning.

Hvorfor stiller danske journalister ikke Sikandar Siddique til regnskab for sin opførsel? Er danske journalister nervøse for at blive kaldt racister?

Se også
Ishøj Kommune: Ordblind tyrker får livsvarig førtidspension

Bestil Lars Hedegaards nye bog her!

ANNONSE