Kommentar

I løbet af de næste fem måneder kan vi forvente os hvad som helst fra USA’s demokrater og Den Dybe Stat i deres bestræbelser på at forhindre, at Donald Trump atter rykker ind i Det Hvide Hus. Blandt mulighederne er, at han bliver dræbt, skriver kolumnisten Eddie Scarry i det seriøse organ, The Federalist. Under et nyligt interview spurgte Tucker Carlson to gange Trump, om han frygtede at blive ombragt, men fik ikke noget svar.
”Mens præsident Biden og hans parti har viet hver vågne time til at kalde Trump en ‘trussel mod demokratiet’, har de prøvet at få hans navn fjernet fra stemmesedlerne, udøvet censur og skovlet milliarder af skatteydernes dollars ind i et korrupt østeuropæisk land, som har aflyst sine valg”, bemærker Scarry.
Er der overhovedet grænser for, hvor langt de vil gå for at sabotere Trumps valgkamp? Scarry kan ikke få øje på nogen. Og hvem kan og vil standse dem?
Den 11. juli falder dommen over den republikanske præsidentkandidat, og dommeren har flere gange truet med at smide ham i fængsel. Der er derfor ingen grund til at tro, at han ikke vil. ”Disse folk leger ikke”, slutter Scarry sin kommentar.
Bidens demokrater har stort set ikke andet end Trump-had at føre valgkamp på. Men strategien kan meget vel lykkes. Efter at de i snart ti år har overdænget republikanernes kandidat med den ene mere vanvittige beskyldning efter den anden, vil store dele af befolkningen uden tvivl stille sig forstående, hvis nogen skyder ham en kugle for panden. Det plejer CIA at kunne organisere.

 

 

ANNONSE