Tavle

Israel har afsløret 50 skjulte tunneller fra Egypten under grænsen til Gaza/Hamas. Korrupte egyptiske embedsmænd + private har derudover solgt “tilladelser” til at komme over grænsen til Gaza uden kontrol. Samtidig tillader Egypten IKKE nødhjælp via Rafah til Gaza.

Ifølge DR hersker der lige nu den største humanitære katastrofe nogensinde i Gaza. Sådan lyder det hver gang. Det skulle DR jo fortælle Egypten, der blokerer for nødhjælpen, mens Israel får skylden!

For et par dage siden halverede FN pludselig det officielle antal på dræbte kvinder og børn i Gaza. Så meget om værdien af det korrupte FN´s oplysninger, som DR ukritisk videresender! Jeg er ikke sikker på, at DR har bragt disse oplysninger.

ANNONSE

Israelske styrker har nu fundet adskillige dræbte og mishandlede gidsler i Gaza, men det interesserer ingen, for det drejer sig jo om dræbte og mishandlede jøder.

En iransk jøde, Arvin Nathaniel Ben Tzion Ghahremani, er blevet dømt til døden af præstestyret i Teheran. Skulle have været henrettet i dag, men henrettelsen nu udskudt en måned. Hans familie beder om nåde.

ANNONSE