Nyt

Den ungarske premierminister Viktor Orbán, den franske præsidentkandidat Éric Zemmour, den tidligere britiske minister Suella Braverman, Tysklands tidligere sikkerhedschef Hans-Georg Maaßen og den katolske kardinal Gerhard Müller var blot nogle af deltagerne i den nationalkonservative konference, som borgmesteren i et distrikt i Bruxelles ønskede at ødelægge.

Til stede ved arrangementet, som var organiseret af National Conservatism, et projekt under Edmund Burke Foundation, var også Brexit-general Nigel Farage, The Times-klummeskribent Melanie Phillips, den amerikanske forfatter og redaktør Rod Dreher, den belgiske historieprofessor David Engels, den franske islamforsker Florence Bergeaud-Blackler og mange andre.

Projektet har offentliggjort hele 40 videoer på YouTube, hvor et af højdepunkterne er et interview med Orbán.

Denne forsamling er så imponerende, at det er let at forstå, hvorfor det var nødvendigt at sætte en stopper for konferencen, som Emir Kir, den belgiske socialist med tyrkiske rødder, gjorde ved at få politiet til at forhindre folk i at komme ind i det planlagte konferencelokale.

ANNONSE

“Vi vil for enhver pris undgå, at begivenheder som disse bliver normaliseret, om nødvendigt ved at afskaffe forsamlingsfriheden. For så vil mange flere almindelige mennesker vågne op og indse, at deres verden er ved at blive ødelagt. Men europæerne er nødt til at sove sig ind i undergangen.

 

Document er blitt 20 år – kjøp vårt nye tidsskrift!

 

ANNONSE