Nyt

Fabrice Leggeri, tidligere chef for EU’s grænsepoliti Frontex, siger, at han fik at vide af EU’s indenrigskommissær Ylva Johansson, at “din opgave er at få migranterne ind, fordi de kommer af kærlighed”.

Det var i et interview med Journal du Dimanche den 17. februar, da han bekendtgjorde sit kandidatur til Europa-Parlamentet for Marine Le Pens parti Rassemblement National (RN), at Leggeri citerede den opsigtsvækkende udtalelse fra Johansson, som også er gengivet af Brussels Signal og The Times.

Ifølge Leggeri havde Johansson uddybet på denne måde:

“Og uanset om du kan lide det eller ej, så er vi et aldrende kontinent, og derfor er du nødt til at lukke dem ind.”

Den tidligere Frontex-chef, som blev stærkt modarbejdet af indenrigs kommissæren, blev tvunget til at træde tilbage, og siger til Journal du Dimanche, at

“Europa-Kommissionen og eurokraterne ser ikke masseindvandring som et problem, men snarere som et projekt. Det kan jeg vidne om.”

Leggeri fortæller også, at det netop var fordi han forsøgte at kontrollere migrationen, at han både blev sat under pres og ladt i stikken.

Den franske regering opfordrede ham da også til at træde tilbage, efter lang tids pres, ikke kun fra Johansson, men også fra migrationsvenlige NGO’er  og medier som Der Spiegel, der i lang tid satte et kritisk søgelys på migranternes tilbagestød på deres vej til Grækenland.

ANNONSE

Ved at annoncere, at han slutter sig til RN i Frankrig, siger Leggeri, at det er nødvendigt at bekæmpe en overvældende migration. “Efter at have forladt Frontex-jobbet i april 2022, indså jeg, at jeg var nødt til at gå ind i politik for at forsvare det, jeg tror på,” fastslår Leggeri, som tilføjer, at alle angrebene på ham kun har styrket hans overbevisning om at handle i Frankrigs interesse.

 

Køb Jean Raspails roman “De helliges lejr“! Du kan køb også den, der ebok her.

 

ANNONSE

Mest læst

Donald Trump er manden

Bidens store bagslag