Kopierede/fra hoften

Jeg stillede Pelle Dragsted fra Enhedslisten dette spørgsmål på Facebook og Twitter tirsdag 3. september 2019. Jeg fik aldrig svar. Til gengæld blokerede Pelle Dragsted mig på sociale medier.

Min mistanke mod Pelle Dragsted var korrekt. Pelle Dragsted var til stede på Nørrebro den sene eftermiddag 24. marts 1998, hvor Pia Kjærsgaard fra Dansk Folkeparti måtte flygte ind i en bank for at undgå at blive overfaldet korporligt af rasende autonome. Pelle Dragsted råbte ved den lejlighed skældsord efter Pia Kjærsgaard.

For et par dage siden tog Berlingske og B.T. min og Kim Møllers historie om Pelle Dragsteds udfald mod Pia Kjærsgaard op (dog uden at kreditere hverken mig eller Uriasposten). Det fik Pelle Dragsted til at give Pia Kjærsgaard en offentlig undskyldning.

Den undskyldning er intet værd. Hvis Pelle Dragsted havde været oprigtig, havde han svaret i 2019. Pelle Dragsted undskylder først i 2024, hvor sagen bliver taget op af mainstreampressen.

Det viser, at enhedssocialisten Pelle Dragsted er opportunist. Det er ikke den dårlige samvittighed, der driver ham til en undskyldning. Det er et ydre pres, der gør det opportunt for ham at undskylde i 2024 og ikke i 2019.

ANNONSE

Pelle Dragsted har en sort fortid på den venstreekstremistiske “antifascistiske” fløj, og det er på tide, at han lægger kortene på bordet vedrørende sin voldelige fortid.

Var Pelle Dragsted involveret, da politibetjent Helle Schmidt blev tæsket invalid med et jernrør?

Hvilke forbindelser har Pelle Dragsted til terroristerne i Blekingegadebanden?

Stod Pelle Dragsted bag overvågningen af Kim Møller fra Uriasposten?

Spørgsmålene er mange. Og de kræver svar.

 

ANNONSE