Nyt

For 15-årige Paul endte fodboldkampen mod franske FC Metz med et fatalt tab den 28. maj sidste år: En 16-årig modstander ramte ham så hårdt, at han blev erklæret hjernedød efter tre dage. Han blev holdt kunstigt  i live indtil lægerne havde fjernet de organer, der kunne doneres.

… Med døden til følge

I slutningen af ​​sidste uge blev den marokkansk-franske teenager idømt en to-årig betinget ungdomsdom for forsætlig legemsbeskadigelse med døden til følge. Den 17-årige har siddet varetægtsfængslet i Hessen siden overfaldet. Med en betinget dom blev arrestordren ophævet:

– Han er nu fri, og der er ingen begrænsninger på hans bevægelsesfrihed. Men han har pligt til at indberette hver måned, hvad han laver.

Slag i nakken og hovedet

JFC Berlin spillede den 28. maj 2023 mod U17-holdet FC Metz fra Frankrig, i den internationale ungdomsturnering “Germany Cup” i Frankfurt. Kort efter slutningen opstod der uenighed mellem holdene, Berlin-holdet havde scoret et mål lige før slutningen, og derefter blev kampen mere aggressiv.

ANNONSE

Ifølge anklageskriftet kollapsede Paul, da marokkaneren med knyttede næver slog ham i ansigtet. Det lykkedes Paul at komme væk, men marokkaneren fulgte efter, og gav ham et kraftigt slag i baghovedet. Redningsarbejdere genoplivede ham på sportspladsen, og på hospitalet diagnosticerede lægerne en alvorlig hjerneskade.

Lukkede døre

Retssagen mod den marokkansk-franske mand begyndte i januar. På grund af tiltaltes alder gik sagen for lukkede døre.

I retten kunne han ikke huske angrebet og talte om “forvirring”.

Omvend dig og bed til Allah

Statsadvokaten krævede en ungdomsdom på to år og tre måneder, og at arrestordren blev opretholdt. Den ene af tiltaltes to forsvarere fremsatte påstand om en betinget ungdomsdom på et år, den anden forsvarer fremsatte påstand om en betinget dom på ni måneder.

I sin afsluttende sag gav den 17-årige marokkaner “et særligt udtryk for anger”. Han har undskyldt over for ofrets familie og sagt, at han som en muslim helhjertet beder for offeret.

 

 

Køb Jean Raspails roman “De helliges lejr“! Du kan køb også den, der e-bog.

ANNONSE

Mest læst