Kopierede/fra hoften

Sverige dømmer en syrisk general til livsvarigt fængsel for forbrydelser begået i hans hjemland. Men hvad med de forbrydelser, der begås mod svenskere? De får meget milde konsekvenser. Burde det ikke være omvendt?

Sverige er ikke det eneste vestlige land, som er mere optaget af at skabe retfærdighed for andre end for sine egne borgere.

I november udstedte Frankrig en international arrestordre på Assad, som også er anklaget for krigsforbrydelser og forbrydelser mod menneskeheden.

Der er også udstedt en arrestordre på Assads bror Maher, som de facto var chef for en elitestyrke i den syriske hær, samt på to syriske generaler.

Tre højtstående officerer er blevet idømt lange straffe. Sådanne processer er langvarige og koster store summer.

Hvorfor ser vi ikke en lignende indsats for at yde retfærdighed til franske ofre?

En 12-årig jødisk pige blev brutalt voldtaget i en forstad til Paris i weekenden.

To teenagere på 13 og 14 år er nu blevet anholdt for gruppevoldtægten.

En af angriberne siges at være pigens ekskæreste, som beskyldte hende for at skjule sin jødiske religion for ham, skriver Le Parisien.

Hvis vi forestiller os, at rollerne var byttet om, ville vi se en intifada i gaderne, ligesom sidste gang en ung dreng fra banlieuerne blev dræbt. Myndigheder, akademikere og medier har skabt en opfattelse af, at forbrydelser mod muslimer, og ikke-hvide, er langt mere alvorlige end forbrydelser mod hvide franskmænd. Det giver næring til polarisering og fjendskab. Når højrefløjen så har medvind, kan man trække racismekortet.

Men situationen i Vesteuropa er ved at være så slem, at racismekortet er holdt op med at fungere.

Antallet af voldtægter, røverier og mord er så stort, at det føles skammeligt at søge på “voldtægt og Paris”.

To illegale indvandrere fra Algeriet er blevet anholdt for at have voldtaget en 83-årig handicappet kvinde i Frankrig. De mistænkte brød angiveligt ind i offerets hjem og krævede oralsex. Da hun nægtede, voldtog de hende. 26. maj 2023

Torsdag den 19. december blev en mindreårig pige voldtaget af to 16-årige drenge i en trappeopgang i Morsang-sur-Orge, syd for Paris. Lille juleaften rapporterede Le Figaro, at de to 16-årige havde filmet voldtægten og spredt de meget nedværdigende billeder på sociale medier som Twitter og Snapchat.

Der synes dog at være en bemærkelsesværdig detalje ved videoen, som de traditionelle franske medier ikke har gengivet: Ifølge den franske blog Fdesouche, tidligere kendt som François Desouche, svor de to 16-årige deres intentioner i Koranens og Mekkas navn, før de voldtog den unge pige. Forfatteren til artiklen viser ikke selve videoen, men poster slørede billeder fra den og citerer, hvad de to angiveligt sagde. 29. december 2019

“Sandheden er, at vi er blevet sløvet og bedøvet af alle historierne.

Volden er så grusom og sadistisk, at den let kan sammenlignes med Syrien. Pointen er ikke, at en borgerkrig er værre. Pointen er, at Frankrig er på vej mod borgerkrig.

ANNONSE

Det er denne erkendelse, som medierne og venstrefløjen tror, de kan stoppe ved at spille det yderste højre-kort.

Ved sidste valg sagde vælgerne, at Marine Le Pen havde ret, men de turde ikke stemme på hende. De var bange for borgerkrig. Nu ser det ud til, at mange er kommet over deres frygt, eller måske tænker de: Hvad er forskellen?

Når borgerne begynder at drage den konklusion, bør myndighederne og medierne være bange. For folk, der tænker sådan, går ikke tilbage til sofaen.

Det er et faktum, vi har observeret i lang tid: Når folk “vågner op”, går de til højre, og de ser sig aldrig tilbage. De vil se resultater.

Trump og Republikanerne står over for det samme problem i USA: Vælgerne kræver, at politikerne leverer, de vil ikke længere affejes med bullshit.

Det er selve definitionen på det yderste højre for medierne/politikerne: At folk ikke kan affejes.

Var det ikke det, man kaldte demokrati?

Den 14. oktober blev to kvinder på 93 og 95 år voldtaget på den geriatriske afdeling på Victor Dupouy-hospitalet i Argenteuil, en nordvestlig forstad til Paris.

Den 93-årige døde få timer efter voldtægten, mens den 95-årige døde fire dage senere, har Le Figaro erfaret fra kilder i politiet.

Ifølge den lokale avis La gazette du Val d’Oise døde den 93-årige af hjertestop og den 95-årige af vejrtrækningsproblemer.

En 44-årig mand identificeret som Samir B. blev anholdt og sigtet for de to voldtægter, men en dommer løslod ham under “retlig kontrol” den 16. oktober i afventning af hans retssag den 16. november. 24. oktober 2023

Et samfund, der ikke engang vil beskytte sine gamle og skrøbelige, fortjener ikke navnet samfund.

Og det kommer fra myndigheder, som ustandseligt taler om “sårbare grupper”.

Skuespillet er ved at få en ende. Maskerne er ved at falde.

18-årige Oumar, en kendt voldsforbryder, har angiveligt voldtaget en fransk kvinde med et kosteskaft og efterladt hende blødende med livstruende skader. Gerningsmanden viser ingen anger. 21. august 2023

Disse forbrydelser vil ikke blive glemt. Vandet skal ikke lukke sig om dem og efterlade en krusning. Vi skal huske, for at bevare deres minde, og vores egen menneskelighed.

Hendes navn var Lola:

Lola Daviet

Lola (12) nåede aldrig hjem fra George Brassens-skolen i Paris i fredags. Hun kom med andre ord hjem til gården, men hun var ledsaget af en fremmed dame, som havde formået at vinde hendes tillid. Det skulle vise sig at blive skæbnesvangert.

Lola (12) kom hjem fra skole med en fremmed kvinde

ANNONSE