Tavle

Tucker fik Rupert Murdoch og RINO’erne til at gå fra koncepterne. Nu er det EU, der er ved at miste besindelsen. Tucker provokerer krigsfesten på begge sider af Atlanten. Guy Verhofstadt er en løs kanon, spørg bare Nigel Farage. Men andre er blevet radikaliserede og siger chokerende ting. Anders Åslund var en af ​​arkitekterne bag Jeltsins privatisering. Nu vil han have Tucker forbudt fra EU.

Men det er ikke nok. Han sender en henvisning til Lord Haw-Haw, som var nazisternes stemme under krigen. Han blev hængt efter krigen. Åslund synes, det er på tide at minde om, hvordan det går med forrædere med henvisning til Tucker.

De er gået af hængslerne.

Hvis EU tror, ​​de får tilhængere ved at ville sanktionere journalister, der udfører deres job, har de regnet forkert.

Kyst-eliter i USA er hysteriske ved tanken om Trumps comeback. I EU er det tanken om Ukraines nederlag, der udløser hysteriet, plus Trump. Begge dele flyder ind i hinanden i deres hoveder. De har overbevist sig selv om, at Russia-gate var ægte.

ANNONSE

Holdningen til Tucker er et mål for, hvor langt ind i den tågede verden eliten har bevæget sig.

Hans Twitter-video, der annoncerer interviewet, blev set af 80 millioner i onsdags. Ved midnat vil interviewet blive offentliggjort.

Det er fri journalistik mod magthavere, der mener, at de ejer ytringsfriheden og har retten til at diktere til andre.

De vil tabe.

ANNONSE

Mest læst

En historisk fodnote

Farvel USA