Nyt

I en fire minutters video forklarer Tucker, hvorfor han tog til Moskva for at interviewe Vladimir Putin. Ikke fordi han elsker Rusland, men fordi han elsker Amerika. Amerikanerne bliver systematisk vildledt af deres egne medier. Tucker vil gøre noget ved det.

Folk i den engelsktalende verden ved ikke, hvad der foregår. Krigen i Ukraine ændrer magtbalancen i verden, og det er ikke til vores fordel, siger Tucker. USA synker i gæld, og der er skabt et billede af russerne som en fjende, hvilket er farligt.

For tre år siden planlagde Tucker også at tage til Moskva, men National Security Agency samlede oplysningerne op og lækkede dem til medierne. På det tidspunkt arbejdede Tucker for Fox, og al balladen blev for generende. Han aflyste.

ANNONSE

Også denne gang opsnappede NSA hans planer, men denne gang lod han sig ikke afsløre.

Interviewet bliver lagt ud i sin helhed på X og andre platforme uden mur, så så mange som muligt kan se det.

ANNONSE