Nyt

Den republikanske præsidentkandidat Vivek Ramaswamy vækker opsigt efter at have rejst spørgsmålet om den igangværende befolknings udskiftning i USA i en debat.

Journalister og andre venstrefløjs aktivister hævder utrætteligt, at ideen om, at hvide mennesker i Vesten bliver erstattet af immigranter, er en højreekstremistisk konspirationsteori.

Det er som om, det ikke gør noget, når millioner af udlændinge strømmer over vores grænser, mens vores egne kvinder er holdt op med at få børn. Men når en lille mængde mennesker fra Central-Asien ankommer til Ukraine, kan de samme mennesker bruge udtrykket befolknings erstatning.

https://www.document.no/2023/12/04/svt-frykter-slutselig-befokningsutskifting-i-ukraina/

Under en debat mellem de republikanske præsidentkandidater i USA i onsdags rejste Vivek Ramaswamy dette emne, skriver Fria Tider .

Han udtalte, at “den store udskiftning”, dvs. befolknings udvekslingen, er fakta snarere end en konspirationsteori.

Ramaswamy behandlede også andre kontroversielle emner, såsom den såkaldte storming af Capitol den 6. januar 2021 og terrorangrebet på World Trade Center den 11. september 2001.

– Hvorfor er jeg den eneste person, i det mindste på denne scene, der kan sige, at den 6. januar nu ser ud som om det var et internt job? At regeringen løj for os i 20 år om Saudi-Arabiens involvering den 11. september? sagde Ramaswamy.

Med hensyn til befolknings udskiftning udtalte Ramaswamy, at dette ikke er en højreekstrem konspirationsteori, men en grundlæggende beskrivelse af demokraternes politiske platform.

Vivek Ramaswamy er en af ​​seks republikanske præsidentkandidater, der er tilbage i primærvalget. Donald Trump, som har undladt at deltage i de indledende debatter, har et knusende forspring i forhold til de andre.

Køb “How the Authority bluffed us” af Robert Malone her!”

ANNONSE

Mest læst

Donald Trump er manden

Bidens store bagslag