Nyt

Politimanden, der blev dømt for at have haft sit knæ på George Floyds hals, indtil han ikke stod til at redde, Derek Chauvin, er blevet alvorligt såret ved et knivangreb i fængslet, hvor han afsoner 21 år. Hans advokat har advaret om risikoen for overlast og bedt om, at han holdes væk fra andre fanger. En ny dokumentar hævder, at FBI har ændret obduktionsrapporten. I originalen stod der ikke noget om, at Floyd døde af kvælning.

Politimanden, der blev dømt for at have haft sit knæ på George Floyds hals, indtil han ikke lod sig redde, Derek Chauvin, er blevet alvorligt såret ved et knivangreb i fængslet, hvor han afsoner 21 år. Hans advokat har advaret om risikoen for at komme ham til skade og har bedt om, at han holdes væk fra andre fanger.

George Floyds død den 25. maj 2020 udløste massehysteri i USA, skabt af medierne og demokraterne. BLM fik lov til at gå amok og sammen med demokraterne startede de kampagnen “defund the police”. Alt, der lugtede af autoritet, var et symbol på kolonialisme og racisme. Alene i New York sagde hundredvis af politibetjente op. Samtidig blev budgetterne skåret ned. Det samme skete i alle demokratisk kontrollerede byer og stater. Omkring 23 mennesker blev dræbt under urolighederne, og der skete skader for flere milliarder.

ANNONSE

Nancy Pelosi og medierne kaldte det “for det meste fredelige protester”, mens bygninger brændte i baggrunden.

Demokraterne udløste et anarki, der kun er blevet værre. Lov og orden står derfor øverst på dagsordenen for vælgerne. Aldrig har så mange amerikanere købt våben som i dag.

George Floyd opførte sig ikke ligefrem som en helgen. Han havde en lang straffeattest. Alligevel knælede fodboldspillere over hele den vestlige verden foran ham.

Chauvin blev gjort til syndebuk i manges øjne. Dramaturgien krævede en syndebuk i form af en hvid politimand.

Den amerikanske højesteret afviste mandag en appel fra den tidligere Minnesota-politibetjent Derek Chauvin, som blev dømt for mord i drabet på George Floyd i 2020.

Chauvin blev i april 2021 fundet skyldig i andengrads utilsigtet mord, tredjegradsmord og andengradsmanddrab i Floyds død. Han blev idømt 22 1/2 års fængsel – hvilket oversteg Minnesotas retningslinjer for strafudmålingen på 10 år og otte måneder til 15 år.

Chauvin tilstod at have krænket Floyds borgerrettigheder. Det gav ham 21 år. Han siger nu, at havde han vidst, hvad han ved nu, ville han aldrig have tilstået. Han henviser til en ny dokumentar, der hævder, at FBI ændrede obduktionsrapporten om Floyd.

JUST IN: Derek Chauvin kalder sin retssag en “svindel”, mens han udtaler sig til medierne i sine første offentlige kommentarer siden George Floyds død.

Kommentarerne fra Chauvin er omtalt som en del af en ny dokumentar, The Fall of Minneapolis.

Dokumentaren antyder, at FBI ændrede Floyds obduktion som bemærket af filmens producent, Liz Collin.

Collin antyder, at FBI var involveret i at ændre obduktionsrapporten for at hævde, at Chauvin dræbte Floyd ved at knæle, mens den oprindelige rapport ikke nævnte kvælning.

Disse oplysninger afsløres i en ny dokumentar The Fall of Minneapolis. Jesse Watters har givet dokumentaren bred dækning på Fox.

FBI opfattes af de fleste amerikanere som en korrupt organisation. Det lyder ikke som ren spekulation, at de kan have ændret obduktionsrapporten. I originalen stod der ikke noget om, at Floyd døde af kvælning.

Hvis det er sandt, er det endnu en juridisk skandale. Floyds død og BLM var kampagnen, der skabte en bølge, som Biden-kampagnen surfede på. Derudover skulle de altså svindle ved valget.

Har de også rodet med obduktionsrapporten, er skandalen komplet.

Filmen kan ses her: https://www.thefallofminneapolis.com/

https://www.breitbart.com/crime/2023/11/24/derek-chauvin-convicted-george-floyd-murder-stabbed-fellow-prisoner/

 

UPDATE: Derek Chauvin Stabbed in Federal Prison; Cop Convicted in George Floyd Death Given “Life-Saving Measures” Before Being Taken to Hospital

ANNONSE

Mest læst

Donald Trump er manden

Bidens store bagslag