Nyt

Manden, der nærmest dræbte eks-politimanden Derek Chauvin i et fængsel i Arizona, John Turscak, har en fortid som FBI-informant, skriver LA Times. Turscak stak Chauvin 22 gange og ville have dræbt ham, hvis fængselsbetjentene ikke havde grebet ind.

Chauvin blev overført fra et fængsel, hvor han var i isolation, til et føderalt fængsel i Tuscon, hvor han blev anbragt sammen med alle de andre fanger. Da Chauvin blev dømt, blev faren for et angreb på ham bag tremmer nævnt.

Chauvin fik skylden for George Floyds død den 25. maj 2020, selvom det nu er kommet frem, at det slet ikke er sikkert, at det var hans knæ på halsen, der var dødsårsagen, men derimod store mængder fentanyl i blod.

ANNONSE

Det faktum, at Turscak har været en FBI-informant, kaster skygger over FBI’s praksis og et stadig mere flosset ry. Turscak var medlem af en mexicansk bande i Los Angeles ved navn Stranger. Han blev informant og bidrog til omfattende aflytning af andre bandemedlemmer, hvilket førte til 40 anholdelser. Men samtidig brugte han sin dobbeltrolle til at planlægge og udføre voldelige angreb på andre bander, og FBI lod ham gøre det.

FBI gjorde det samme, da Bob Mueller var FBI-direktør i Boston. Derefter hyrede de Whitey Bulger som informant og lod ham dræbe rivaler, så meget han ville, så længe han holdt FBI underrettet. Bulger var ekstremt voldelig, og der er lavet en film om ham med Johnny Depp i hovedrollen: Black Mass.

Bulger blev også dræbt, da han blev overført til et nyt fængsel i Virginia. Mønsteret er det samme som hos Chauvin. De bliver taget ud af et fængsel, hvor de er kendt og har rutiner og overført til et fængsel på den anden side af landet, hvor de ikke har nogen relationer.

Turscak siger, at han angreb på Black Friday som et symbol på BLM.

Tilliden til det amerikanske fængselssystem er ved at være lav. Jeffrey Epstein hængte sig selv i et fængsel i New York, hvor der skulle være 24/7 overvågning. Men vagterne sov, og overvågningen i cellen virkede ikke. De fleste tror, ​​han blev dræbt.

You Can’t Make This Up: Derek Chauvin’s Attacker, John Turscak, Is a Former FBI Informant

 

Forudbestil “Hvordan myndighederne bluffede os” af Robert Malone her!”

 

ANNONSE

Mest læst

Bidens store bagslag