Nyt

På tirsdag afholdt den ekstremistiske islamistiske gruppe Hizb ut-Tahrir et møde på Medborgarpladsen i Stockholm. Hizb ut-Tahrirs talere udtalte, at jøders blod ødelægger Palæstina, og de opfordrede til jihad mod jøderne og Israel.

Hizb ut-Tahrir er en islamistisk ekstremistgruppe, der er ulovlig i Tyskland på grund af sin antisemitisme og antiisraelske propaganda. Denne bevægelse er kendt for at være åbent udemokratisk og har som mål at indføre sharia-love.

På organisationens egen Facebook-side præsenterer de sig som et politisk parti, der stræber efter at etablere et islamisk kalifat. Flere talere udtrykte støtte til Hamas’ angreb mod Israel, og en af talerne hævdede, at Hamas-krigere ryddede op i den jødiske snavs, og at de, der udførte angrebene, var helte ifølge taleren.

ANNONSE

Anhængerne af Hizb ut-Tahrir erklærede på torvet, at islam er for hele verden, og hele verden skal være underlagt islam. Det er enhver muslims pligt at stræbe efter en umma, en verden under islamisk styre.

I lyset af disse begivenheder opfordrede den jødiske forsamling i Stockholm sine medlemmer til at undgå Medborgarpladsen af sikkerhedsmæssige årsager. De opfordrede også til ekstra forsigtighed med tanke på urolighederne, der er opstået efter terrorangrebene i Israel på det seneste.

ANNONSE