Nyt

Den islamistiske desinformationskampagne mod Sverige fortsætter. Det Muslimske Broderskabs netværksorganisation kræver nu et møde med socialministeren for at “skabe forandring” og opfordrer samtidig muslimer til at “ikke nøjes med opslag på sociale medier”.

Förenade Islamiska Föreningar i Sverige (FiFS) har i en pressemelding meddelt, at man nu forbereder et møde med socialminister Lena Hallengren (S), som det bliver bemærket af blandt andre terrorforskeren Magnus Ranstorp. Formålet siges at være at diskutere “barnebortførelser” – nemlig socialforvaltningens og børneværnets anvendelse af LVU, lov om omsorg for unge, som påstås at diskriminere muslimske familier. FiFS ønsker også at producere data, der “uden tvivl viser, at der er vilkårlighed i socialforvaltningens arbejde”.

I pressemeddelelsen skriver FiFS, at organisationen har fulgt sagen gennem længere tid, og at de blandt andet besøgte FN-repræsentanter i Genève 2018 for at «fremlægge forskellige sager om systematisk racediskrimination i Sverige». Men nu vil de møde socialministeren:

ANNONSE

“Vores mission er at stå frem og gøre opmærksom på de problemer, der vedrører den muslimske gruppe i Sverige. I samarbejde med de muslimske trossamfund i Sverige har vi taget initiativ til at danne en arbejdsgruppe, der blandt andet forbereder et møde med socialministeren for at tage spørgsmålet op med hende, for at opnå forandring af det, der bedkytter de sociale tjenesters fordomsfulde processer og beslutninger.”

Link til terrororganisationer

Pressemeddelelsen er underskrevet af Mustafa Issa, der er bestyrelsesformand i FiFS. En artikel på Ledarsidorna understreger, at Issa-klanen er en af ​​Stockholm-moskeens mest fremtrædende, og at flere af hans søskende har ledende stillinger i Det Muslimske Broderskabs (MB) forskellige netværksorganisationer. Hans far, Tarif al Sayyed Issa, var åben omkring sin tilknytning til Broderskabet. Han forlod Stockholm for at slutte sig til al Nusra-fronten, som er en del af al Qaeda, og døde i 2017 efter et bilbombeangreb i den syriske by Idlib. I løbet af denne tid blev byens 1.200 kristne myrdet eller tvunget til at flygte.

Hizb ut-Tahrir er en anden islamistisk, antisemitisk og antidemokratisk organisation med terrorforbindelser, der nu forfølger fortællingen om, at de svenske myndigheder fjerner børn fra muslimske familier. Hizb-ut Tahrir kræver et strengt adskilt samfund, hvor muslimer ikke blander sig med andre. Organisationen afholdt lørdag et seminar om “børnebortførelser” i Kista uden for Stockholm, hvor der blandt andet blev lovet “forslag til løsninger”.

Selvom FiFS anmoder om et møde med socialministeren, opfordrer det også Sveriges muslimer til at handle mod de svenske myndigheder på måder, der ikke er specificeret, og støtte “bestræbelser” med økonomiske midler.

”Vi råder vores muslimske brødre og søstre til ikke at nøjes med opslag på sociale medier, men at følge dem op med seriøse handlinger og initiativer, der ikke er begrænset til demonstrationer eller offentlige protester. Vi ønsker også at gøre vores brødre og søskende ‘opmærksom på, at der er eksisterende initiativer, der bør støttes af os, i form af økonomiske bidrag og aktiv deltagelse for at øge indsatsens effektivitet og forbedre deres resultater. Til sidst beder vi Gud om at give styrke, trøst og tålmodighed til alle familier, der er blevet uretfærdigt og vilkårligt splittet, og om at bringe familierne sammen i den nærmeste fremtid, InshaAllah.”

FiFS organiserer flertallet af moskeer, der er tilknyttet Det Muslimske Broderskabs politiske fortolkning af Koranen og islams religiøse forskrifter. Imamen i Stockholms moské, Mahmoud Khalfi, har i flere udtalelser været tydelig med sin loyalitet over for MB. Khalfi har også samarbejdet med den svenske kirkes ærkebiskop i en række debatartikler.

Indtil regeringsskiftet i 2018 var Lena Hallengren bestyrelsesmedlem i Folkbildningsrådet. I denne tid hjalp Folkbildningsrådet studieforbundet Ibn Rushd med at erhverve kursuscentret Granhedsgården AB for skattepenge. Ibn Rushd er også en af ​​Det Muslimske Broderskabs netværksorganisationer.

ANNONSE

Mest læst