Nyt

Donald Trump henvendte sig i natt dansk tid til sheriffen i Foulton County, Georgia, som ikke har skjult sin glæde over at behandle Trump som en simpel kriminel. Trump har undgået at få taget sit billede i de tre andre sager, der verserer imod ham. Men denne gang fik Demokraterne deres ønske opfyldt. De fryder sig over ydmygelsen. Spørgsmålet er, om vælgerne ser det på samme måde.

Indtil nu er Trumps popularitet steget for hver tiltale. Vælgerne reagerer på, at den siddende administration straffer retsforfølger den siddende præsidents stærkeste udfordrer.

På toppen af det hele kommer der konstant nye afsløringer omkring Bidens korruption. Men der sker intet med det.

Spørgsmålet er, om vælgerne finder sig i, at USA bliver forvandlet til en bananrepublik. USA er nu forvandlet til et land på linje med Venezuela eller Ecuador. Hvis det var sket i et hvilket som helst andet land, ville de vestlige medier reagere.

Demokraterne mener, at der gælder forskellige love for Trump end for dem. Uanset hvad Demokraterne gør, får det ingen konsekvenser: Uanset om det er brug af FBI til at sprede falske anklager, anklager der senere bliver pillet fra hinanden af generalinspektør Michael Horowitz eller specialundersøger John Durham. De domme, de har afsagt, har været knusende, men intet sker.

ANNONSE

Trump fik 66 millioner vælgere i 2016, næsten 75 millioner i 2020. Det er også dem, der forfølges. Demokraterne vil statuere et eksempel: Trump behandles som en oprører. Men spørgsmålet er, hvem der er den egentlige oprører.

ANNONSE

Mest læst

Det går skidt i Ukraine