Nyt

Fra nu af er det vigtigt at holde øje med, hvilke programledere der er oppe i gear, hvem der halter bagefter, og hvem der er His Master Voice.

Jesse Watters ser verden med friske øjne. Biden forsøgte to gange at blive præsident. Tredje gang var der kræfter, der havde brug for ham. Biden stod derfor over for et stort handicap, da han tog over. Omkring 40 procent af vælgerne anerkender ham ikke. Det rider naturligvis Demokraterne som en mare.

Han har nu mobiliseret en lawfare-operation, som foregår offentligt. Trump satte rekord i fundraising fra små donorer med 53 millioner dollars på 24 timer. Men lige så interessant er det, at en tredjedel af dem kom fra folk, som aldrig tidligere havde støttet Trump.

Biden kom ind som en marionet. Det kan forklare, hvorfor han simpelthen har været ligeglad med, hvordan almindelige mennesker har det. Det interesserer ham ikke. Hvis han bliver spurgt om de mest presserende spørgsmål som inflation, svarer han med en løgn (-Inflationen var på 9 procent, da jeg tog over). Selv når han bliver korrigeret, gentager han løgnen. Han bliver personligt fornærmet over at blive irettesat. Meningsmålingerne er forkerte.

ANNONSE

Nu slæber han rundt på Hunter der skal i retten. De er partners in crime.

Demokraterne har overskredet mange grænser. Men denne indblanding i valget er værre end tidligere: De ønsker at se Bidens vigtigste udfordrer bag tremmer. Det næste er likvidering. Det sker kun i lande uden lov og orden. Folk ser, hvad de ser. Jo mere tilhængerne af “det nye demokrati” forsvarer deres magtovertagelse, jo mere åbenlyse fremstår de.

Demokraterne har udnyttet, at 87 procent på Manhattan stemte på Biden. Så resultatet var forudsigeligt, så længe dommeren var på deres side. Men hvorfor skulle Republikanerne ikke gøre det samme? Der er anklagere og dommere i røde stater, som kan gøre, hvad Alvin Bragg gjorde: Retsforfølge en føderal politiker på delstatsniveau. Både Biden og Obama kan retsforfølges i delstaterne. Det er bare et spørgsmål om vilje.

Det er det, vælgerne leder efter. Hvor er viljen til at reagere?

Laura Loomer afslørede lørdag på Warroom.org, at James Comer, den indflydelsesrige formand for House Oversight and Government Reform Committee, effektivt blokerer for alle forsøg på at stævne de skyldige i skueprocessen på Manhattan.

Skueproces

Stephen Miller, Trumps fortrolige, sagde, at vi har været vidne til den første skueproces i amerikansk historie: En tidligere præsident, og højst sandsynligt den kommende, bliver retsforfulgt og dømt for en forbrydelse uden offer, med en anklage, som ingen kan forklare.

Det er den rigtige diagnose. Alligevel blokerer Comer for Republikanere, der har mulighed for at reagere.

Laura Loomer sagde, at hun var så vred, at hun truede med at offentliggøre navnene på de senatorer, der havde fortalt hende om Comers sabotage. Comer har været en leder i afsløringen af Biden-familiens kriminelle forretninger, men han har været stille i nogen tid.

Hans partner, Jim Jordan, har også været stille både under retssagen og efter dommen. Han skrev et brev til en af anklagerne, Matthew Colangelo, som begyndte med »respektfuldt«. Ingen stævning. Intet påbud, ingen magt bag kravene.

»Colangelo vil bare grine af brevet og påpege, at den føderale regering ikke kan blande sig i delstatssager«, siger Loomer.

»Sådan har det været hele tiden: Demokraterne bruger systemet som et våben, og Republikanerne tør ikke reagere.

Selv når de stirrer ned i afgrunden, er de paralyserede.

J.D. Vance:

“Hele ideen med det her er, at de ikke vil tale om inflation. De vil ikke tale om grænsen. De vil ikke tale om krig over store dele af verden, fordi det er en katastrofe, og Biden vil ikke tage ansvar for det”, sagde Vance, en mulig Trump-kandidat.

Demokraterne indrømmede, før anklageskriftet blev udstedt, at Braggs sag var den svageste, så svag, at den var dømt til at mislykkes.

“De var faktisk oprørte over, at Alvin Bragg rejste denne sag, fordi det gav troværdighed til ideen om, at det hele var en falsk, politisk retsforfølgelse. … De ville slet ikke have Alvin Bragg-sagen, fordi den afslørede, hvor meget det handlede om politik og ikke retfærdighed”, sagde han og pegede på, at det endte med at være den eneste sag, der kom for retten. På grund af det har de pludselig besluttet, at det er »århundredets vigtigste retssag her, selvom vi havde alle de data, der pegede på, at den var politisk partisk.«

»Dommeren har doneret til Kamala Harris og Joe Biden, og du har hans datters økonomiske interesser i sagen. Du har en anklager, som er finansieret af George Soros, og som gik til valg på at få Donald Trump til at makke ret – ikke ligefrem en objektiv retspleje”, sagde Vance og understregede, at dommeren blev ved med at gribe ind for at redde anklagemyndighedens sag.

»Det hele handlede tydeligvis om politik. Jeg tror, at det amerikanske folk gennemskuer det,« sagde han.

 

https://www.breitbart.com/politics/2024/06/01/exclusive-j-d-vance-they-cooked-up-these-prosecutions-to-distract-from-bidens-failures/

 

 

ANNONSE