Dag: 6. august 2023

Hans Rustad deler sine tanker og overvejelser, mens han går tur med hundene i skoven.   Hvis du setter pris på skogpoddene: Vipps oss på 13629. Alle bidrag hjelper. Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der! Kjøp […]

Les Mer...

I stedet for endnu en gang at give efter for islamiske krav om begrænsning af ytringsfriheden, burde vi afvise ethvert krav om stop for koranafbrænding og i stedet stille krav til OIC om dybtgående reformer af den islamiske ideologi. Vi skal med alle midler forhindre islams undergravning af de vestlige demokratiske retsstater. Eller hvad der er tilbage af dem. Det er, hvad sagen handler om. Folkestyrets og retsstatens overlevelse. Hvis vi er så dumme og skræmte, at vi vælger at tro på, at krisen handler om afbrænding af ’ hellige bøger’, så har vi vel også fortjent at opleve den undergang, der er på vej.

Les Mer...

Nicolas Poussin (1594–1665). Olje på lerret, 121 x 175 cm, deponert i Kunstmuséet i Lyon av Louvre i Paris. Fransk titel: Bacchanale à la joueuse de guitare. Nicolas Poussin regnes som en av de betydeligste franske malere på 1600-tallet, og gjorde utstrakt bruk av motiver fra antikken, både fra mytologi og gresk-romersk historie. Den romerske […]

Les Mer...

Anna Netrebko er solist i Richard Wagners (1813-1883) Isoldens Liebestod fra operaen Tristan und Isolde, fullført i 1859 og uroppført i München 1865. Riccardo Chailly dirigerer Teatro alla Scalas orkester.

Les Mer...

I tidsrummet 29.7. – 4.8. har Sverige oplevet 8 mord – altså et om dagen, svarende til over 300 om året. Danmark har ca. 45 mord om året.
Det har med andre ord været en bevidst svensk politik, at Sverige ikke længere skulle være svensk, men et blomstrende landskab af mangfoldige nationer, kulturer og sprog.

Og det er, hvad man har fået – bortset fra at blomsterne for længst er visnet.

Les Mer...