Dag: 3. juli 2023

Europa rådner ved rødderne. Det er næppe længere nyhedsværdigt, hvis en ung dreng bliver skudt og dræbt i Sverige. Frankrig er på randen af ​​borgerkrig, og politiets fagforeninger truer med at tage sagen i egen hånd, hvis myndighederne ikke handler. Hvordan stopper man undergangen?

Les Mer...

Edvard Munch (1863–1944) Fargekritt på lerret, 80 x 60 cm, Munch-muséet, Oslo. Edvard Munch gikk bort den 23. januar 1944, så dette er ett av hans aller siste verker, og muligens det siste selvportrettet. Gjennom hele sitt aktive kunstnerliv gjorde han rundt 80 kjente selvportretter, ett av de tidligste bevarte ble malt i 1882, og […]

Les Mer...

Chr. Hansen kastede sig ud i den totale ’pink washing’ og gik tilmed den sidste meter ved at skifte sit logo ud med regnbueflaget. Så kom regningen. En eller måske flere storkunder fra den amerikanske fødevareindustri meddelte Chr. Hansen, at man bestemt ikke hverken direkte eller indirekte ønskede at være en del af den danske regnbuemission.

Les Mer...

Sommeren er over os, skoven er grøn, bierne summer, fuglene synger, og folk slapper af ved stranden. Vi hører heldigvis ikke meget fra politikerne, som ellers plejer at belemre os med den ene afsindige plan efter den anden til glæde for journalisterne, som får noget at skrive om. Livet burde være godt, men inderst inde fornemmer vi, at roen er et overfladefænomen, og at dybe tektoniske plader er ved at forskubbe hele fundamentet under samfundet.

Les Mer...

Hans Rustad deler sine tanker og overvejelser, mens han går tur med hundene i skoven.   Hvis du setter pris på skogpoddene: Vipps oss på 13629. Alle bidrag hjelper. Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der! Kjøp […]

Les Mer...