Kommentar

Det burde ikke være nødvendigt at sige det til voksne mennesker. Men altså, hvis man vil give en milliard til Koranskoler, stemmer man på Mette Frederiksen, og vil man udskifte befolkningen med 34 millioner muslimer, skal man sætte kryds ved Lars Løkke.

I sin seneste klumme i Jyllands-Posten fortæller Mikael Jalving om konsekvenserne af de svenske politikeres pludselige beslutning i 1975, om at Sverige skulle være multikulturelt. De spurgte ikke vælgerne, men svenskerne har siden massivt stemt på politikere, der påstod, at det var en god ide. Sverige skulle blive til Europas USA – en smeltedigel, hvor folk fra alverdens lande og kulturer skulle leve sammen i broderlig harmoni og gensidig sød forståelse.

Få år efter denne statsomvæltning var der folk, som advarede mod konsekvenserne, men de blev lagt for had af medierne og politikerne, som de underbegavede svenskere blev ved med at stemme på.

ANNONSE

I mellemtiden har Sverige udviklet sig til Nordens Mellemøsten med voldtægter, fornedringsvold, bandekrige og narkokriminalitet, men hvad gør man ikke for at demonstrere sit antiracistiske sindelag?

Selv ellers fornuftige mennesker magter ikke at se nogen sammenhæng mellem handlinger og konsekvenser.

Joe Bidens udfordrer som demokratisk præsidentkandidat, Robert F. Kennedy jr., har besøgt den mexikanske grænse og er blevet forfærdet over, at amerikanske kvinder må udsætte deres fødsler, fordi hospitalerne er overfyldt af migranter, som illegalt er kommet til landet.

Tænk sig: Åbner man landet for masseindvandring i den hensigt at udskifte befolkningen, må befolkningen vige pladsen.

Robert F. Kennedy meddeler, at han stemte på Biden ved præsidentvalget i 2020, så hvad har han at beklage sig over? Vidste han ikke, at de venstreekstremister, der styrer det demokratiske parti, ville underminere USA, som de hader? Millioner af jævne borgere var på det rene med, at Joe Biden og hans bagmænd på ingen tid ville omdanne USA til et tredjeverdensland, men altså ikke Kennedy.

Spørg derfor ikke, hvem klokkerne ringer for. De ringer for dig, din idiot.

ANNONSE