Kopierede/fra hoften

Mens ligene hober sig op i Ukraine, som er ved at blive bombet sønder og sammen, bruger venstrefløjen juni måned til at marchere omkring for at reklamere for Pride. Krig taler de ikke om, men det er dem om at gøre at vise deres stolthed over diverse seksuelle variationer.

Det er besynderligt. Ikke en sjæl vil forhindre nogen i at dyrke deres præferencer. Ingen bliver forfulgt, fordi de er LBTQ+ (eller hvad det nu hedder), så hvad er der at være stolt af? Skal man også være stolt af at være heteroseksuel og at have sat børn i verden? Nej, det skal man ikke, for så er man racist.

I 1960’erne og 70’erne var der sikkert lige så mange homoseksuelle og dyrkere af andre variationer, men venstrefløjen var mere optaget af krigen i Vietnam.

Jeg var ven med en af USA’s mest effektive antikrigsledere, Fred Halstead fra det trotskistiske Socialist Workers Party, som jeg også var medlem af. Fred og hans kammerater gjorde, hvad de kunne, for at få sat en stopper for den amerikanske krigsindsats. I dag kan man diskutere, om vi havde ret, men i det mindste beskæftigede vi os med tidens vigtigste problem.

ANNONSE

I dag er venstrefløjen optaget af sex og giver fanden i krig.

ANNONSE