Hovederne på bloggen

Det forventes, at Floridas guvernør, Ron DeSantis, om få timer vil bekendtgøre, at han stiller op som republikansk præsidentkandidat i 2024. Der er således lagt op til et større rivegilde mellem guvernøren og Donald Trump, som i flere måneder har gjort sit bedste for at latterliggøre sin rival.
Uden at have sagt det med rene ord, har Twitters ejer, Elon Musk, ladet forstå, at han støtter DeSantis, og Musk har netop meddelt, at det er på tide at få et “normalt” menneske i Det Hvide Hus.
Musk tænker utvivlsomt på, at DeSantis ikke er bebyrdet med den strøm af beskyldninger, som siden 2015 har været rettet mod Trump. Det vil imidlertid ændre sig, hvis guvernøren skulle gå hen og vinde det republikanske primærvalg.
FBI, CIA, Justitsministeriet, skattevæsenet og næsten alle medier, som for alt i verden vil undgå en republikansk præsident, vil i så fald opdigte den ene anklage mod DeSantis efter den anden. Det vil myldre frem med sexskandaler, beskyldninger om skattesnyd, sammensværgelser med fremmede magter og meget andet – altså ligesom de har behandlet Trump.
Hvis DeSantis skulle have held til at undgå shitstormen og retssagerne, må det skyldes, at han under hånden har indgået en aftale med Den Dybe Stat om, at han ikke vil antaste dens eller det demokratiske partis magtmonopol.
Samt at han pænt vil finde sig i, at der bliver snydt ved valget.
ANNONSE

Mest læst