Gæsteskribent

Donald Trump fortsætter med sine næsten daglige angreb på Floridas guvernør Ron DeSantis, som endnu ikke har erklæret, at han vil være republikansk præsidentkandidat. Han er imidlertid den eneste, der i følge meningsmålingerne har en chance for at besejre Trump, som stillingen har været de seneste måneder.

Interessant nok har Trump besluttet at placere sig til venstre for DeSantis. F.eks. har han taget Disneys parti i den lange strid mellem underholdningsgiganten og guvernøren, der udsprang af, at Disney fandt det passende at kritisere Floridas forbud mod at seksualisere småbørn i de offentlige skoler. Disney valgte altså side i den standende krig mellem wokekultur og traditionelle amerikanske værdier. DeSantis svarede på angrebet ved at fratage Disney sin ret til at optræde som en de facto stat i staten, mens Trump har valgt at skælde DeSantis ud for at have yppet kiv med Disney, selv om det jo var Disney, der begyndte. Den tidligere præsident er også begyndt at kritisere forholdene i Florida, som han åbenbart mener bliver misregeret. Det har fået en gruppe republikanere til at love Trump en økonomisk erkendtlighed, hvis han flytter ud af staten.

Man skal også bemærke, at mens DeSantis fører kampagne mod venstrefløjens og storkapitalens bestræbelser på at gennemtvinge en kulturrevolution – i form af transkønnet propaganda, seksualisering af småbørn, racistiske angreb på hvide for at være hvide, had til kristendommen og modstand mod strafforfølgelse af kriminelle – synes Trump at have stadigt mindre at sige om disse fænomener. Trump er tilmed begyndt at bruge venstrefløjens angreb på DeSantis som ammunition.

ANNONSE

Det bliver stadigt tydeligere, at Trump tror han kan blive valgt alene på sin personlige popularitet – og så pyt med metoderne.

ANNONSE